Toiminta

Boxing Jyväskylä Ry on perustettu 2009. Jyväskylässä toimivan nyrkkeilyseuran treenaajista löytyy niin kuntonyrkkeilijöitä, sparraajia kuin kilpanyrkkeilijöitäkin. Treenien pääpaino on kuntonyrkkeilyssä, mutta kaikki harjoitteet tehdään oikein nyrkkeilytekniikoin peruskurssista lähtien, näin mahdollistaen monipuoliset treenausmahdollisuudet. Seura järjestää vuodessa useita peruskursseja uusille lajin harrastajille. Viikkotunneille ovat tervetulleita kaikki peruskurssin käyneet tai aiemmin lajia harrastaneet eikä niille täydy erikseen ilmoittautua. Harjoitustilat sijaitsevat Kuokkalan Graniitissa.

Viikkotuntien lisäksi seura järjestää esimerkiksi nyrkkeilyleirejä ammattinyrkkeilijöiden vetäminä. Seuralta on myös mahdollista tilata yritystreenejä esimerkiksi pikkujouluihin tai virkistysiltoihin.

Seuran kautta on mahdollista hankkia omaksi laadukkaita varusteita edullisesti, vaihtoehdoista voi kysellä vetäjiltä. Myös seuran logolla varustettuja vaatteita on mahdollista tilata yhteistyökumppanin kautta.

Boxing Jyväskylän tärkein arvo on hyvä yhteishenki – meidän treeneissämme saa nauraa reippaan tekemisen lomassa! Meillä ei kukaan ole toista huonompi ja kaveria tsempataan tarvittaessa. Kaikki aloittavat jostain, eli omaa osaamistasoaan ei kokeneempienkaan harrastajien kanssa tarvitse jännittää.

Tervetuloa treenaamaan!